Pop-ups:

 

Vi erbjuder åtta olika modeller av typen pop-ups. En pop-up camper passar perfekt för den som vill ha en lättare camper som tar minimal plats. Den smarta finessen på en sådan camper är att du vevar upp taket när du parkerat och får på så sätt den takhöjd som behövs för att kunna stå raklång inuti. Taket vevas sedan ner, på enbart ett par sekunder, när det är dags att ge sig av. Luftmotståndet och vindomfånget blir därmed minimalt när du far fram på vägarna.

Flat-beds:

Alla våra modeller kan beställas i Flat-bed-utförande för pickuper med platta flak. Välj mellan Semi flat-bed med demonterbara sidoboxar eller True flat-bed med neddragna fasta sidoväggar. Båda varianterna har två stora luckor på varje sida för maximal åtkomst av förvaringsutrymmet. Rådfråga oss om vilken typ som passar till just din flakbil.

Besök gärna vår samarbetspartner:

Hardwalls:

Vi erbjuder tio olika modeller av typen Hardwalls. Detta är den vanligaste typen och är mycket stabil och stryktålig. Passar för alla väder och årstider. Ställ av den på campingen med de elektriska stödbenen och använd bilen som vanligt för att göra dagsturer utan att behöva släpa med dig hela ekipaget.

 

Slide-outs:

Vi erbjuder fem olika modeller från Adventurer där alla modeller är av typen slideout. Detta betyder att en del av väggen trycks ut med hjälp utav elektriska motorer. Denna mycket smarta funktion maximerar utrymmet och passar den som vill bo lite större och öppnare. Väggen fälls sedan in när du ska åka vidare för att minska vindmotståndet och såklart bredden, allt med en enkel knapptryckning.

Vår samarbetspartner